kosár tartalma
0
Kizárólag természetes alapanyagú reformélelmiszerek, bio termékek.
Nagykanizsa, Kanizsa Centrum, Táborhely u. 4. Tel: +36 30 846 4264
A MI ALGÁNK

A chlorella algában található a legtöbb napfény, kiemelkedően magas klorofill tartalmának köszönhetően. A köztudatban „méregmágnes” –ként említik, de csodás módon lúgosít, és ha már tiszták vagyunk és megfelelő PH értékkel rendelkezünk, nincs mese „gatyába” rázza minden szervünket is. Egyszerűen, egyetlen mellékhatással rendelkezik: EGYENSÚLYT és EGÉSZSÉGET teremt. Mi ezt tudjuk még fokozni is!

  • A Green Diamond Chlorella Algapor 100%- os tisztaságú szuperélemiszert tartalmaz, gyengített sejtfalának köszönhetően ellátja a spirulina alga feladatát is! A piacon egyedülálló technológiával hozták létre, „bölcsője” zárt erőmű. Ez azért kiemelendő, mert így semmi szennyezőanyag nem kerülhet bele! Az, amit a csomagolásban lát, csak alga, színtiszta „arany”.
  • A Green Diamond Algakeverék, egy kapszulázott változat. Azon kívül, amiket fent megemlítettünk, még teljesebb spektrumban támogatja a szervezetet! Máriatövismag kivonat, D-vitamin és Liponsav hatóanyagok hozzáadásával készült, így adott a magasabb szintű májméregtelenítés –és működésserkentés; csont, –fogazat, - és immunerősítés, valamint antioxidáns hatás!

A zárt erőművet bemutató videó elérhető a következő linken: 

A zárt erőművet bemutató videó angol nyelven elérhető a következő linken: 

https://youtu.be/acyb3BIQVKE 

 

termékek
 
9729.-
Green Diamond Chlorella Alga por
 
9729.-
Green Diamond Chlorella Alga kapszula
Fiók
2015 © greendiamond