kosár tartalma
0
Kizárólag természetes alapanyagú reformélelmiszerek, bio termékek.
Nagykanizsa, Kanizsa Centrum, Táborhely u. 4. Tel: +36 30 846 4264
Blog
máj
28
Tanulj Tinó!
Íme egy ütős cikk darabkája, ami ismét bizonyságot ad a Chlorella alga hatásairól!

Egy úgynevezett "Egészség Őr", Mike Adams összefoglalta mindazokat az értékeket, amiket a zöld szupertáplálékokról tudni érdemes.

  • Ő a Chlorella szupertáplálékként történő alkalmazását javasolta, mivel olykor akár 5mg is szükséges lehet belőle napi szinten. Általában néhány hetet vesz igénybe, hogy megmutatkozzanak előnyös hatásai.
  • Az egész társadalmunkat mérgekkel bombázzák a levegőn, a vízen, és az élelmiszereken keresztül. Sőt, az amalgám tömésekben jelen lévő higanynak köszönhetően még belülről is.Így, a legnagyobb szennyezőanyag-szűrőnknek, azaz a májnak szüksége van a lehető legtöbb támogatásra. A Chlorella pedig bőséggel képes ezt megadni neki.
  • Egy tanulmány lenyűgöző bizonyítéka a Chlorella nem publikált, rákellenes tulajdonságának: A Chlorella vulgaris támogatta az apoptózist a daganatos sejtekben. Az apoptózis az úgynevezett programozott sejthalál, amikor is a régi sejtek elpusztulnak, és újak váltják fel őket. A daganatos sejtek nem képesek erre. A daganatos sejtek öngyilkosságát anyagcsere beavatkozásokkal lehet serkenteni, ellenkező esetben további daganatokat képeznek.

(forrás:antalvali.com)

További bejegyzések
2016. jún. 13.
2016. jún. 10.
2016. jún. 06.
2016. jún. 04.
2016. máj. 21.
Fiók
2015 © greendiamond