kosár tartalma
0
Kizárólag természetes alapanyagú reformélelmiszerek, bio termékek.
Nagykanizsa, Kanizsa Centrum, Táborhely u. 4. Tel: +36 30 846 4264
Rólunk

"ALGÁT MINDENKINEK FOGYASZTANI KELL!" Valahogy így kezdődött a "Mi" szupertiszta szuperélelmiszerünk, a Green Diamond termékcsalád története! 

Mivel mindannyiunk nagyon maximalista és tudatos ember, különlegeset álmodtunk meg. De mi meg is valósítottuk, olyan emberek segítségével, akik mind technológiai mind biológiai területen valami nagyot és maradandót akartak alkotni, amivel segíthetnek!

Így jött a zárt erőmű ötlete, és egy olyan alga tenyésztése, aminek fogyasztása már Önmagában elég ahhoz, hogy valakit eljuttasson a vágyott diagnózishoz, amit úgy hívnak "Egészséges"! Dédelgettük és izgatottan vártuk a végeredményt! Megszületett, és mi azonnal beleszerettünk, mert már a színe lenyűgöző volt.

Kipróbáltuk mi magunk és adtunk belőle szkeptikus embereknek is, mert ha Őket meggyőzi, akkor a termékcsaládunkkal hatalmas hálózatot építünk! Sikerült, egyre többen és többen fogyasztják, regisztrálnak és építik Velünk a jövőt! 

Mi a sikerünk alapja? Csupán az, hogy meg mertük valósítani amit megálmodtunk! Mert Mi, csak ahhoz adjuk a nevünket, amiben hiszünk, mert tudjuk hogy ez nem placebo, ez MŰKÖDIK! Egyetlen célunk, az hogy Egészséget adjunk MINDENKINEK! 

 Miben különbözik más algakészítményektől?

  • Zárt erőmű védi a szennyeződésektől! (lsd.: https://youtu.be/PMVXtednhMA )

  • 100% -ban alga!

  • Szuper Chlorella, ami a spirulina alga hatásával is bír!

  • Por-kapszula- és tabletta formában csomagolva Mindenki megtalálja a Neki megfelelő kiszerelést!

  • Egyedülálló keverék kapszulázott formában! Máraitövismag kivonat, D-vitamin és Liponsav hozzáadásával!

Regisztráljon, próbálja ki, adjon egészséget, és legyen családunk tagja! 

 

 

Fiók
2015 © greendiamond