kosár tartalma
0
Kizárólag természetes alapanyagú reformélelmiszerek, bio termékek.
Nagykanizsa, Kanizsa Centrum, Táborhely u. 4. Tel: +36 30 846 4264
Tapasztalatok

"Már több éve küzdöttem a cukorbetegséggel. Naponta többször inzulinoztam magam. A sógorom javaslatára elkezdtem szedni a Green Diamond poralgát. Egy hónap után a reggeli éhgyomori értékem 9 körüli volt. Két hónap múlva csökkentett inzulin mellett 7-8 között van a reggeli értékem. Sokkal jobb a közérzetem, egészségesebbnek érem magam! Ez még "csak" három hónap eredménye. "

Herczeg András, Diósd

"Mint a kismamák többségének, Nekem is meggyűlt a bajom a terhességi reflux nevű jelenséggel. Naponta 4-6 savlekötő rágótablettát fogyasztottam el. Ekkor egy nagyon jó barátunk ajánlotta a Green Diamond algaport, naponta 3-szor fogyasztottam vízzel kikeverve. Már pár nap múlva megszűntek a tüneteim, a terhességem hátralevő részében megkönnyítette az életemet, hiszen amellett hogy nem szenvedtem a gyomorsavtúltengéstől, még energikusabbnak is éreztem magam. Így a jövőben rendszeres fogyasztójává váltam a készítménynek!"

Kőszegi-Biczó Nikolett, Nagykanizsa

"Reggel ébredés után Green Diamond algaporral kezdek, vízzel elkeverem, majd állni hagyom egy jó fél órára. Hogy ez miért szuper? Mert az alga felveszi a nedvességet és miután elfogyasztom órákig nem jelentkezik szomjúság, mert a szervezetünk részére folyamatosan adagolja a szükséges vízmennyiséget, így azt maradéktalanul hasznosítja.  Edzés után is iszom egy adagot, hisz mindent pótol amit a testem egy óra alatt kiürít magából, illetve az izomzatot is remekül regenerálja! Így nem kell szednem egyéb étrend kiegészítőket. Hatvan százalékos fehérjetartalmánál fogva remekül képes növelni az izomzatot. Minden testépítőnek előszeretettel ajánlom."

Kulbencz Ferenc, Nagykanizsa

"A barátnőmnek fekélyes vastagbélgyulladása van, rengeteg problémát okozva. Az egyik ismerősömtől kapott Green Diamond zöldalga port ajándékba odaadtam neki. Nagyon jókedvűen hívott pár nap múlva, hogy milyen aktív segítség számára ez a por!Köszönöm az ajánlást! Szeretnék apukámnak is egy dobozzal, mert neki is komoly emésztési problémái vannak."

Magyar Kinga, Budapest

"Pajzsmirigy alulműködést diagnosztizáltak Nálam még 2003-ban. Mindkét lebenyen voltak/vannak göbök is. Kaptam gyógyszert, amit a gyomrom nem igazán bírt, így elkezdtem természetes módszerek, és étrend kiegészítők után kutatni. Sok mindent kipróbáltam már az évek során, algakészítményt, vitaminokat, gyógyteát, szinte a teljes palettát végig próbáltam, amit ajánlottak. Ideig-óráig segített is, a göbök jól reagáltak, visszahúzódtak,(Én ebből tudom, mi az ami használ)de egy idő után stagnált a göbök mérete. Ajánlották a Green Diamond Algaport, az első napokban 2-szer ittam, majd emeltem a dózist napi 3-ra. Az első hét után azt vettem észre, hogy energikusabb vagyok, és sokkal jobb a közérzetem. Két hét után a göbök szépen húzódtak vissza, a súlycsökkenés centikben mérhető volt, megszűnt a gyomorsav túltengésem is! Ilyen gyorsan még egy étrend kiegészítő sem hozta a várt hatást. Most tartok 1 hónapnál, és úgy érzem megtaláltam az Igazit! Mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémával küzd!!!"

Tótiván Alíz, Nagykanizsa

Fiók
2015 © greendiamond